Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kazalı sınıftaki alışverişyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Kullanılacak şahıs nüshası 100 kişsağlıklı aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en muvafık bedel politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bunun karınin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik düzen ile elan pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça sağlıklı oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özellikle hassas ve kıymettar materyallerin olduğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, istanbul Yanggın kapısı fiyatları adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir yapısı vardır.

Bedduaşap yangın bapları, ananevi görünümleri ve sağlıklı strüktürları haysiyetiyle hem konut hem bile ticari ortamlarda popülerdir. çoğu kez yangına dayanıklı bedduaşaptan yahut kompozit bir malzemeden dokumalmış bek bir çekirdeğe sahiptirler ve ekseriya iç dekora uyması derunin şümul yahut laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page